This Raspberry Cake (recipe here) is the same as my "Easter Cake" (published here). I just didn´t use any food coloring and chose raspberries this time. I love the easy simple classic yellow cake recipe because it is very versatile and delicious!
Esse Bolo de Framboesas (receita aqui) é na verdade o mesmo que o "Bolo de Páscoa" (publicado aqui), só não usei corantes e mudei as frutinhas do recheio! A receita é simples e fica uma delícia, o bolo é leve e portanto ideal para rechear. É a receita perfeita para um bolo de aniversário especial!
I ended up with a four-layer cake!
Fiz duas formas e cortei cada uma, ficando com quatro camadas:))))))
The filling is whipped cream with a little bit of confectioner´s sugar and whole raspberries folded in.
Recheio de creme de leite fresco batido em chantilly (please, gente, chantilly "vegetal" não, né? ) com um pouquinho de açúcar de confeiteiro e com framboesas.
And the icing is the same whipped cream from the filling, but without fruit. I decorated the cake with whole raspberries. Btw, it was my birthday! :))))))))
Ah, e o aniversário foi meu, rsrsrsrs...
_________________________________________________________________________________
Delíciaaaa!!!! Sobrou um pedacinho aí?? hehe...
ResponderExcluirPaty :)
Sobrou sim!! Tá te esperando aqui, Paty!!
ResponderExcluir