sexta-feira, 14 de fevereiro de 2014

TORTINHA de BRIE com MAÇÃ

I made this Brie and Apple Custard Tart for my birthday and I really loved it!! Besides, aren´t the little tarts gorgeous? The dough is Pâte Briseé, which is always a challenge and as you can see I didn´t manage to roll out, so I simply pressed it onto the baking dishes, lol, and the custard is obviously eggs, milk, cream and brie. The apples are cooked in oil, which gives them this beautiful golden aspect!  Recipe here.

Eu fiz essa tortinhas de brie com maças para meu aniversário e simplesmente amei! A massa é Pâte Briseé, que sinceramente não deu muito certo, rsrsrs... daí simplesmente pressionei a massa no fundo das cerâmicas, KKKK. As maças são fritas em um pouquinho de óleo e ficam com essa aparência dourada linda e o creme é de ovos, leite, creme de leite e brie, temperadinho com sal, pimenta e tomilho. E só! Receita aqui .
________________________________________________________________________________


2 comentários: